Fietsendragers, je vindt de beste bij sport44.com

By | januari 5, 2016

Wanneer je je fiets vaak gebruikt om erop uit te trekken, kan een fietsendrager heel erg goed van pas komen. Zo’n handig accessoire is haast essentieel wanneer je je fiets wilt meenemen naar het buitenland bijvoorbeeld. Elke reizende fietser heeft daarom ook zo’n uitermate handige fietsendrager. Bij Sport 44 vind je het meest uitgebreide aanbod aan alle toebehoren voor fietsers.

Een uitgebreide keuze aan fietsaccessoires bij sport 44
Fietsaccessoires zijn bijna net zo belangrijk als de fiets zelf. Tegenwoordig is er ook een heel uitgebreid gamma aan accessoires voor fietsen en fietsers verkrijgbaar. Een belangrijk voorbeeld van zo’n toebehoren is bijvoorbeeld een fietsendrager.

Fietsendragers zijn heel erg nuttig wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat met je fiets. Een fietsendrager zorgt ervoor dat je je fiets op een bestemming kunt krijgen, zonder helemaal naar je bestemming te fietsen.

Zo’n dragers zijn er in alle soorten, maten en uitvoeringen. Je kunt zo’n drager monteren achteraan je auto, maar ook op een camper, caravan of vouwwagen kun je er één heel gemakkelijk monteren. Zelfs op een auto met een reservewiel aan de achterklep kun je een drager kwijt. Als dat niet handig is!

De meeste fietsendragers worden aan de trekhaak gemonteerd. Deze kan namelijk de meeste druk aan en zo kun je dus meerdere fietsen meenemen (max. 4). Er bestaan kantelbare versies, maar er zijn ook inklapbare modellen. Om dieven te weerhouden, bestaan er ook dragers met beveiliging tegen diefstal.

Neem dus snel eens een kijkje op Sport 44 .