Bogen en kruisbogen

By | november 3, 2017

Ben je ook helemaal verslingerd aan het kruisboogschieten en op zoek naar een hoogwaardige kwaliteits boog? Dumpstorehengelo.nl heeft een mooie collectie pistool kruisbogen. Deze vallen onder de wapenwet, maar zijn hier in Nederland vrij te koop. Ben je 18 jaar of ouder dan mag je in het bezit zijn van een kruisboog zonder vergunning. Een kruisboog mag nooit schietklaar worden vervoerd, dat is strafbaar. On-line bestellen van een pistool kruisboog gaat op simpele en snelle wijze. Bestel je hoger dan een bedrag van 50 euro, dan zijn de verzendkosten gratis. Wordt er voor een lager bedrag een artikel besteld dan moeten er kosten in rekening worden gebracht. Uiteraard kan het bestelde product gratis worden afgehaald bij dumpstorehengelo.nl.

Welk pistool kruisboog kopen?

Voor elk budget heeft de webshop een pistool kruisboog in het assortiment. De Little Panther Crossfire is niet de goedkoopste maar wel één van de beste. Het speciale spansysteem is eenvoudig en kan gemakkelijk worden bediend. Kan gebruikt worden in de boogsport maar ook om te vissen. Er zitten 4 vispijlen bij incl. 3 spoelen. Ook worden er stalen kogels met deze boog geleverd.
De Man Kung MK-80A4AL kruisboogpistool, is een wat goedkopere kruisboog maar toch van prima kwaliteit. Het kruisboog pistool wordt geleverd met 10 Cobrapijlen. ook een pees Man Kung wordt bij deze boog meegeleverd. Ben je na ontvangst niet tevreden dan kan er binnen 14 dagen geretourneerd worden. Deze dumpstore biedt behalve kruisbogen, ook diverse andere schietsportartikelen. Kijk voor inspiratie op de website.