BH Fitness Arctic Program Hometrainer

By | mei 7, 2018

Ik was verbaasd toen ik deze Hometrainer aantrof op de site. Meestal ga ik uit van het principe: goedkoop is duurkoop. Deze hometrainer is echter niet al te duur, maar heeft toch zoveel features dat ik besloot hem te kopen. De BH Fitness Arctic Program Hometrainer heeft wel 18 programma’s waaruit je kan kiezen, zodat de trainingen lekker afwisselend blijven. Ook zijn er veel trainingsniveau’s waardoor ik makkelijk mijn conditie kan opkrikken. Ik kies er ook wel eens voor om de weerstand heel laag te zetten en dan erg snel te trappen. Het is dan net alsof ik een sprintje trek. Welk niveau of programma ik ook kies, ik zorg er altijd voor dat ik comfortabel zit. Doordat dit zadel verticaal en horizontaal te verstellen is, is dit een fluitje van een cent. De hometrainer werd meegeleverd met een gratis traininschema. Hier ben ik erg blij mee. Ik heb namelijk niet veel verstand van work-outs. Het apparaat is makkelijk te verslepen. De hometrainer weegt namelijk maar 30 kilo en is voorzien van transportwieltjes. Zoals ik al zei: Deze hometrianer heeft echt ontzettend veel voordelen voor een zacht prijsje. Ik ben er hartstikke tevreden over en gebruik hem een of soms zelfs twee keer per dag. Het is heerlijk om ’s morgens wakker te worden door middel van een korte work-out. Ik betrap me er echter op dat ik ‘s avonds af en toe ook wel zin heb ik een korte trainingssessie. Dat geeft toch wel aan hoe goed de hometrainer bevalt!